Gilleleje Bådebyggeri

Om os

  1. Forside
  2. Om os
  3. Ydelser
  4. Projekter
  5. Kontakt

Gilleleje bådebyggeri er et af danmarks ældste og med den gode placering på toppen af Sjælland har der altid været travlt på beddingen og i hallerne.

Bådebyggeriet

Bådebyggeriet blev stiftet i 1850 af bådebyggerne Andersen og Ferdinansen. Gennem mere end 165 år er der bygget mere 220 både og fiskekuttere - blandt værftets sidst nye nybygninger kan nævnes de københavnske kanalrundfarter.

Nu til dags beskæftiger bådebyggeriet omkring 10 mand. Det dækker alt lige fra skibstømrer, smed, maler til arbejdsmænd og lærlinge. Vi arbejder i træ, komposit og metal og kombinerer gamle håndværks traditioner med moderne faciliteter.

Havn og bedding

Med Gilleleje Havns placering på toppen af Sjælland kommer der kunder fra hele Danmark og det sydlige Sverige. Vi tager os både af fiske- og lystfartøjer og med store og moderne kran- og beddingsfaciliteter kan de fleste skibe komme på land hvilket sikre travlhed hos bådebyggerne og havnens øvrige virksomheder.

I sommerhalvåret opstår der en helt særlig stemning på havnen. Der bliver landet fisk på fiskeauktionen, kalfatret skibe på beddingen og de mange turister kan nyde en is mens livet på havnen beundres.

Bådebygger sjak

Kontakt

- nemmest pr. telefon!

Email: post@gbkontor.dk

Telefon: +45 48 30 01 28

Adresse: Carl Petersensvej 5, 3250 Gilleleje