Gilleleje Bådebyggeri

Ydelser

  1. Forside
  2. Om os
  3. Ydelser
  4. Projekter
  5. Kontakt

Hos Gilleleje Bådebyggeri løser vi alle opgaver i træ, komposit og metal. Uanset om der er tale om fiskekuttere, lystbåde, joller eller bevaringsværdige skibe så har vi ekspertisen, mangeårig erfaring og faciliteterne til at få dig på havet igen.

Fiskefartøjer

Vedligehold og reparation af fiskekuttere er et af bådebyggeriets hovedkompetencer. Med havnens moderne beddingsfaciliteter kan både store og små fartøjer komme på land for at blive efterset.

Vores erfarne skibstømrer udfører kalfatring og alt arbejde i træ. Med eget lager af ege- og lærketræsplanker er det rigtige stykke træ altid på lager.

Opgaver i aluminium og stål løses af vores smed der svejser, drejer og fræser unikke løsninger til din båd.

Når skibstømrerne og smeden er færdige med reparationer og vedligehold lægger vores skibsmaler sidste hånd på værket og sikrer skibets finish samt modstandsdygtighed overfor de salte farvande.

Skibstømrer i arbejde

Lystbåde

Sejlbåde, motorsejlere og motorbåde fylder året rundt bådebyggeriets haller alt imens bådene får udbedret skrog- og kølskader, lagt nyt dæk, monteret bovpropel, ilagt ny motor eller noget helt femte.

Vores bådebyggere udfører apteringsopgaver og sørger for at alle ønsker til apteringens udseende bliver opfyldt.

Vi tilbyder også udbedring af osmoseskader på undervandsskroget med efterfølgende epoxy-behandling, der sikre båden mod fremtidige osmosetilfælde.

Pantry under konstruktion

Smedie

I smedeværkstedet arbejdes der i aluminium, jern og stål. Uanset om du skal have tilrettet dit søgelænder, svejst en plade i skroget, lavet ny stævnkasse eller udskiftet isforhudning på skibet står vi klar til at hjælpe. Mangler du en helt unik konstruktion i aluminium eller jern kan vi med stor sandsynlighed fremstille den.

Ny isforhudning

Maler

Vores skibsmalere klarer al malingsarbejde, lige fra sprøjtemaling af fiskekuttere til bundmaling og udbedring af gelcoat-skader eller lakering på lystbåden. Alt efter opgaven arbejdes der i oliemaling eller én- og to-komponente malingstyper.

Problemer med at matche farven på din eksisterende gelcoat? Lad os udbedre skaden, så fribordet igen står skinnende og uden farveforskelle.

Lakerede lister

Specialopgaver

Hvis du har specialopgaver der skal udføres i træ, glasfiber eller metal så tøv ikke med at kontakte os. Vi har tidligere udført reparationer på hestetrailere, specialfremstillet låg i glasfiber til industrielle røremaskiner, beslag til havelåger osv.

Egetræsplanke

Kontakt

- nemmest pr. telefon!

Email: post@gbkontor.dk

Telefon: +45 48 30 01 28

Adresse Carl Petersensvej 5, 3250 Gilleleje