Gilleleje Bådebyggeri

Nyt Flexiteek dæk

  1. Forside
  2. Om os
  3. Ydelser
  4. Projekter
  5. Kontakt

En lystbåd fik udskiftet sit gamle dæk med et nyt Flexiteek dæk. Da finéren under det gamle dæk var begyndt at rådne, var det nødvendigt at genetablere underdækket.

Dækket fjernes

Til en start blev det gamle dæk og det underlæggende rådne krydsfinér fjernet. Herefter kunne der tages skabeloner til det nye marinekrydsfinér der skulle fungere som underdæk.

Dæk fjernet fra båd

Nyt underdæk

Det nye underdæk, som udgør loftet i kahytten, males hvidt inden det monteres.

Maling af underdæk

Efter marinekrydsfinéren var færdigmalet, kunne monteringen af pladerne begynde. Pladerne blev limet og skruet til dæksbjælkerne. Herefter blev alle skruehuller spartlet og pladerne forberedt til at få pålagt glasfiber. Glasfiberen indkapsler marinekrydsfinéren så der med fuldstændig sikkerhed ikke kan komme vand ned om læ.

Montering af underdæk

Montering af Flexiteek

Efter færdigendt støbning af glasfiber blev det tid til at montere Flexiteek dækket. Flexiteek-dækket bliver leveret fra leverandøren som har taget skabelon af bådens dæk og derefter fremstillet ét stort stykke Flexiteek dæk der passer perfekt til båden.

Flexiteeken limes til glasfiberen vha. en speciel lim. For, at sikre at dækket ikke buler eller på anden vis ikke er fuldstændig fladt, monteres en kraftigt film over dækket. Filmen tætnes langs skrog- og rufside hvorefter der dannes undertryk vha. en vakuumpumpe. På den måde trykkes Flextiteek-dækket ned mod underdækket med et tryk på omkring 1 atmosfære, over hele arealet.

Montering af Flexiteek

Kontakt

- nemmest pr. telefon!

Email: post@gbkontor.dk

Telefon: +45 48 30 01 28

Adresse: Carl Petersensvej 5, 3250 Gilleleje